Een bewogen jaar….2020

kerstetalage, visualmerchandising
Eveline Quist

De feestdagen staan voor de deur en het einde van een bewogen jaar is inzicht. Het jaar verloopt helaas anders dan we gewend zijn. We zijn meer aan huis gebonden en we kunnen nu even niet alles doen wat we zouden willen. Doordat we meer thuis zijn willen we onze woning zo comfortabel en gezellig mogelijk maken. Vaak is dit mogelijk met kleine aanpassingen.

De woonruimte anders indelen, nieuw kleurtje op de wand, woonaccessoires in kleur en stijl aanpassen kunnen al een verassend verschil maken. Met veel enthousiastme heb ik het afglopen jaar klanten opweg kunnen helpen met tips en ideeën. Ik ben bij de klanten langs geweest om de wensen door te nemen om daarna aan de slag te gaan met een visueel plan waarbij ik gebruik maak van een moodboard en een brochure waarin ik de mogelijkheden in toelicht. Het geeft elke keer een fijn gevoel dat ik kan helpen om inspiratie te geven om van een woonruimte een fijne comfortabele ruimte te maken waar je tot rust kunt komen en genieten.

Dit afgelopen jaar heb ik op gepaste afstand een paar keer een flitsadvies mogen gegeven. Bij een flitsadvies ga ik naar de klant, bespreek de wensen en kijk samen wat er verandert kan worden en geef tips en inspiratie waarmee zijzelf dan aan de slag. Het is voor mij elke keer verassend om te horen dat er op tips en ideeën enthousiast gereageerd wordt. Reacties zoals; “O,ja dat is een super ideé” of daar had ik nooit aangedacht, top!” Ook hier kan je met restyling al veel bereiken met bestaande meubels, woonaccessoires en opruimen/ontspullen.

Ondanks dat dit jaar alles anders is gegaan dan wat we gewend zijn, is het voor mij een jaar geweest met leuke opdrachten, uitdagingen en veranderdrift van velen, een jaar welke ik niet snel zal vergeten!

Ik wens iedereen sfeervolle feestdagen en een gezond, fantastisch 2021!

Pin It on Pinterest

Share This