Gelukkig wonen kun je in elk huis

Je wilt je fijn en gelukkig voelen in je huis. De impact van hoe je huis eruit ziet of is ingericht, heeft veel invloed op je gemoedstoestand.

Een rommelig huis zorgt voor chaos in je hoofd. Donkere kleuren of te weinig licht, daar worden we somber van. En wat we natuurlijk allemaal weten………………….als je huis stoffig, niet schoon en er hangt een bedompte geur heeft dit gevolgen voor je fysieke en mentale gezondheid. Een schone en frisse omgeving om in te leven daar worden we vrolijk en energiek van.

Wat kun je zelf doen om je gelukkig en opgewekt te voelen in je huis?

Tips

Indien mogelijk, elke ochtend lekker de ramen in je slaapkamer open, laat je kamer genieten van een frisse ochtend bries

Begin de dag goed, lekker met een opgemaakt bed, schone opgeruimde aanrecht, laat de boel netjes achter. Heerlijk als je na een vermoeide dag thuis komt in een opgeruimd huis.

Lichte kleuren op wanden en voldoende licht in je woning doen wonderen voor je geluksgevoel.

Ontspullen zorgt voor rust. Steeds als je van overbodige spullen (en die hebben we veel) afscheid neemt, worden je dagen lichter, opgeruimder en rustiger. We verzamelen ongezien veel dingen die we bijna nooit of niet gebruiken, deze nemen ruimte in je huis in en in je hoofd. Dus neem de stap en breng overbodige dingen naar de kringloop dan maak je iemand anders blij en creëer je rust en overzicht in je huis.

Kom je er niet uit, je weet niet waar je moet beginnen……. Ik sta voor je klaar, pak de boel aan, creëer overzicht en help je om je woning een uitstraling te geven waar je helemaal happy kan voelen.

Kijk in het menu onder PRIJZEN naar de mogelijkheden.

Pin It on Pinterest

Share This