Groen in je interieur

industrieel interieur
Groen decoratie

Welk effect heeft groen in je interieur op ons?

Groen zorgt voor een verfrissend en ontspannen gevoel, het gevoel dat wij ook ervaren als we in de natuur zijn. Met de kleur groen haal je buiten naar binnen, heerlijk, ik wordt er altijd vrolijk en optimistisch van! Planten hebben een zuiverende werking en brengen sfeer in huis. Van groot belang voor je mentale en fysieke gezondheid. Groen kun je op allerlei manieren in je interieur verwerken, door een wand/muur een mooie tint groen te geven, kussens met bijvoorbeeld blad motieven of fraaie bijpassende woonaccessoires.

Wil je bepaalde ruimtes of wanden een groene tint geven denk er dan aan dat donkere tinten een ruimte kleiner maken, lichte tinten gecombineerd met wit scheppen juist ruimte en kleuren als olijfgroen brengen warmte in je interieur. Om een harmonieus effect in je interieur te brengen laat je kleuren terug komen, dit kan door bijvoorbeeld gordijnen, kussens, planten en woonaccessoires.

Kom je er niet helemaal uit of heb je advies nodig dan kom ik graag bij je langs voor de mogelijkheden. Dit kan met een flitsadvies, samen aan de slag, zelf styling pakket en een interieurstyling.

Pin It on Pinterest

Share This