Hoe vergroot je de kans om jouw woning snel te verkopen?

Interieurstyling
Interieurstyling door een interieur stylist

Je hebt je besluit genomen om je huis te verkopen. Hoe pak je dat aan? Het verkopen van je huis vraagt om een goede voorbereiding. Van de verkoopprijs bepalen, makelaar kiezen tot verkoopklaar maken van de woning. Als jouw woning er topverkoopklaar uitziet is de kans groot dat de woning snel en voor een goede prijs verkocht wordt.

Hoe maak je jouw woning verkoopklaar?

Opruimen Een verhuizing is het perfecte moment om lekker op te ruimen. Breng overbodige spullen, prullaria en items waar je op uitgekeken bent en niet meer wil meeverhuizen, naar de kringloop. Zo ben je milieu vriendelijk bezig en maak je schoon schip. Creëer ruimte, overzicht en een rustige sfeer zodat de potentiële koper zich een beeld kan vormen wanneer zijn favoriete spullen in de woning staan. Ruim dingen zoals schoonmaakmiddelen, overbodige spullen op de aanrecht, persoonlijke foto’s, verlepte planten en alles wat beeldverstorend werkt op. Maak het zo aantrekkelijk mogelijk voor kijkers, lekker schoon, fris en opgeruimd. Zo zorg je voor de beste start voor de verkoop van jouw paleisje.

Lastig om een beginnetje te maken? Ik help je graag om met een frisse blik te kijken wat er beter kan en ga voor je aan de slag. Ik ga er voor zorgen dat jouw woning de perfecte verkooplook krijgt voor een zo groot mogelijke groep potentiële kopers! Met interieurstyling gaan we dit bereiken. Zo ben je al snel op weg naar je nieuwe woon droomplek.

Pin It on Pinterest

Share This