Interieurstyling

Wonen is persoonlijk. Hoe ziet jouw ideale woning eruit? Heb je daar wel eens over na gedacht? Hoe kun je je woning aanpassen om er een huis van te maken waar je je fijn voelt, kunt genieten, tot rust kunt komen en weer kunt opladen. Wanneer je dat gevoel hebt in je woning komt dit ten goede aan je kwaliteit van je dagelijks leven. Ik denk dat ik je op weg kan helpen om dit te realiseren.

Wat staat op je wensenlijstje? Gezelligheid, opgeruimd, luxe, comfort, ruimte of gemak. Welke wensen er ook zijn, ik ga met je meedenken, geef inspirerende en verrassende ideeën om een interieur te creëren zodat jij je écht thuis in jouw paleisje, waar je happy in voelt en kunt genieten.

Om je te inspireren voor je droom inrichting kom ik langs om je woonwensen door te nemen.  Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden:

Flitsadvies, op locatie kom ik langs en we bespreken je interieurwensen. Samen bekijken we de mogelijkheden op gebied van indeling, kleuren, woonaccessoires en verlichting. Ik geef inspirerende ideeën, kleuradvies, verander tips voor de indeling en verbetersuggesties.

Zelf styling , ook nu kom ik op locatie langs en bespreken we je interieurwensen. We bekijken de aanwezige meubels, woonaccessoires, verlichting en de gebruikte kleuren in de woning. Als je woonwensen bekend zijn en ik foto’s heb gemaakt van de huidige situatie, ga ik voor je aan de slag. Bij de vervolg afspraak ontvang je en bespreken we: de sfeercollage, brochure met advies, verbetersuggesties, kleurstalen en beschrijving van de sfeercollage.

Interieurstyling, geef je de styling liever uit handen? Op locatie kom ik langs, we bespreken de interieurwensen en de mogelijkheden die er zijn voor het uit handen geven van het styling van je woning. Denk je aan een gehele metamorfose of wil je door mij kleine veranderingen laten uitvoeren?

Pin It on Pinterest

Share This