Kerst vieren in de lockdown

Fijne feestdagen
Fijne feestdagen

Helaas kunnen we er ook dit jaar niet aan ontkomen, alles gaat weer op slot. Nederland in de lockdown tijdens de mooiste tijd van het jaar. De kerstperiode is voor velen een tijd van gezelligheid, lichtjes, kerstversieringen, lekker shoppen, heerlijk dineren en genieten met elkaar. Geen verplichtingen, doen wat je leuk en waar je zin in hebt. Sommige dingen lopen door de lockdown even anders maar we gaan er met z’n allen alles aan doen om ook deze kerst weer onvergetelijk te maken.

Winkels, restaurants, theaters en tuincentra zijn er helemaal klaar voor. De mooiste artikelen, collecties, cadeau’s, artikelen en overheerlijke producten. Iedereen staat met een glimlach klaar voor je om er voor te zorgen dat de kerstdagen fantastisch worden. En dat staan ze nog steeds alleen op een iets andere manier. Maar we zouden geen Nederlanders zijn om te kijken naar wat wel mogelijk is. Gelukkig hebben we door de eerdere lockdown ervaring opgedaan, wat er wel kan en mag op een veilige manier.

Bedrijven, winkels en horeca hebben allerlei creatieve oplossingen bedacht, zijn inventief en vindingrijk om het mogelijk te maken dat de kerst ook in deze lockdown weer onvergetelijk wordt. We kunnen overheerlijke maaltijden laten bezorgen of afhalen, personeel in winkels staan klaar om je belletje aan te nemen ,cadeau’s worden mooi ingepakt zij staan klaar om kleding te bezorgen of met click collect af te halen. Maak er gebruik van, ze hebben het hard nodig! Dit is een greep uit de mogelijkheden die er zijn om de pakketdiensten te ontlasten en om iedereen optijd te voorzien van zijn cadeau’s en wensen.

We gaan er een gezellige kerst van maken. Ontdek hoe leuk het is om je huis om te toveren in een adembenemde kerstsfeer. Super leuk om te doen en er dan van genieten. Is dat niets voor jou, heb je geen inspiratie of is het gewoon niet jouw ding? Je kunt het versieren van je huis natuurlijk ook overlaten aan een interieurstyliste. Je hebt jouw huis getransformeerd in fonkelende kerstsfeer, de kerstboom staat volledig opgetuigd te stralen, het huis is in kerst sferen gehuld door decoratie en sprankelende lichtjes. Je bent er helemaal klaar voor. Ondanks de corona lockdown hebben de kerstkriebles. We gaan er zelf iets van maken, gezellig in je mooie huis genieten met een paar lieve mensen. Ontdek hoe je een geweldige kerst kunt ervaren zonder te rennen en vliegen!

Inspiratie & tips om er een heerlijk kerst van te maken.

We kijken wat er wel kan ondanks de lockdown beperkingen. Geen verplichtingen of verwachtingen, geef jezelf en elkaar de ruimte om te genieten. Hou je van uitslapen? Gewoon lekker doen! Een mooi moment van de kerst is natuurlijk het smakelijke kerstontbijt of een overheerlijk brunch misschien met een bubbeltje en rustgevend muziekje op de achtergrond. Heerlijk ontspannen genieten van de kleine mooie momenten. Om geen corona kilootjes te kweken, ga wandelen, fietsen of lekker hardlopen en kost niets, alleen gezonde energie. Bewegen, dat weten we allemaal is vooral buiten super gezond voor lichaam en geest. Weer thuis gekomen misschien lekker rozig, is het tijd om te relaxen. Met een fijn voldaan gevoel ontspannen met elkaar een kerstfilm kijken, spelletjes doen, met elkaar herinneringen ophalen of lekker kletsen onder het genot van…..

Doe waar je happy van wordt en geniet. Heel veel geluksmomenten en een fantastisch 2022!

Pin It on Pinterest

Share This