Kerst styling

Kerst 2020…..een onvergetelijk jaar

De kans is groot dat we deze kerst thuis vieren in een bescheiden gezelschap van familie en/of vrienden. We kunnen er niet massaal op uit vanwege Corona. Reden te meer om je huis door middel van kerst styling onder te dompelen in een gezellige, adembenemend en cosy kerstsfeer waar je niet meer weg wil en kan genieten van fijne relaxte feestdagen.

Kerstversiering ,styling & decoratie

Laat je inspireren door de natuur in te gaan, en in winkels die de mooiste kerstversiering voor je hebben ingekocht, het aanbod is overweldigend om er een stralende kerst van te maken. Kies voor groendecoratie, unieke accessoires welke bij jou mooie herinneringen oproepen, kaarsen voor het warme gezellige licht en de mooiste kerstdecoraties.

Een greep uit de vele kersttrends voor 2020

LODGE KERSTTREND, de naam zegt het al, een warme cosy uitstraling die doet denken aan een berghut in een sneeuwlandschap. Warme materialen zoals plaids van bont, wol en fluweel om die warme cosy sfeer te creëren. Decoraties met veel groen, hout, dennenappels, kerstversieringen zoals vogeltjes, hertjes, eekhoorntjes en andere kleine dieren worden veelvuldig gebruikt om de kerstboom aan te kleden en decoraties te maken. Combineer er naar hartenlust op los met kerstballen in warme aardtonen en gouden tinten.

AUTHENTIEKE KERST, tijdloze kerst. Een kerst zoals we als kind herinneren, gezellig samen, knisperend vuurtje, vele kaarsjes, overweldig mooi versierde kerstboom, meestal door ons zelf en natuurlijk veel lekkers. Maak de herinnering levend. Maak gebruik van veel schitterende rode kerstballen in velen variaties, schitterende kerstboomversieringen, kerststrikken en veel lichtjes in de boom. In deze authentieke sfeer mag de mistletoe niet ontbreken, kerstkrans op de deur en mooie kerstklokken die in verschillende materialen te koop zijn. In deze trend komt het verlangen naar voren om de sfeer van weleer terug te brengen, volop gezelligheid zonder zorgen.

Kerstetalage bij Juwelier-Edelsmid Jet van der Hoeven
Visualmerchandising

SNOWY CHRISTMAS. Een witte kerst daar dromen we allemaal van. Daar is de trend Snowy Christmas op geïnspireerd. De bomen worden versierd met witte, zilveren en grijsblauwe kerstballen, sneeuwvogeltjes, witte uiltjes en veel, heel veel poedersneeuw. Decoreer je huis met witte dennenappels, kerstgroen, witte sneeuwbloemen en kerststukken met groen, wit en zilver accenten. Glazen stolpen als accessoires, houten kersthangers in vele uitvoeringen en leuke sneeuwbollen gecombineerd met zilveren ballen, sneeuw en lichtjes in glazenvaas zijn eenvoudig te maken en zorgen voor het ultieme snowy christmas gevoel.

Kies een trend waar je een warm gevoel bij hebt en ga met veel passie aan de slag. Geniet, decoreer en straal. Kies er niet eentje maar doe het dit jaar allemaal! Maak er iets moois van.

Ook voor de verzorgen van kerstversiering in huis, boom aankleding, het maken van kerst decoratie en kerst etalages kun je bij Eveline Quist interieuradvies terecht.

Hele fijne, gezellige mooie dagen, Eveline

Pin It on Pinterest

Share This