Gepassioneerd interieurstyliste

Ontmoet Eveline

Gespecialiseerd in interieurstyling, interieuradvies, visualmerchandising  en verkoop kleding adviseuse in het hogere segment herenmode.

Wie ben ik

Enthousiaste representatieve interieurstyliste vol passie, gedrevenheid en met oog voor detail.  Met veel aandacht voor de wensen van de klant help ik om de ideale woonplek te realiseren.

Ik ben een echte doener, nauwkeurig, creatief, ordelijk en gestructureerd; welke eigenschappen geweldig van pas komen in dit mooie vak.

Wat heb ik te bieden

Ik heb veel ervaring , zowel in loondienst en als zelfstandig ondernemer in interieurstyling en in het hogere segment herenmode. Door mijn kennis, ervaring en visualisatie talent heb ik snel een zichtbare voorstelling van de mogelijkheden om de ideale woning of winkelpresentatie te realiseren.

Ik geniet ervan als klanten blij en enthousiast reageren, mij bedanken voor het resultaat of dit nu het aanreiken van ideeën en tips zijn, een uitgewerkt plan, of een totale interieurstyling . Door middel van visualmerchandising wordt overzicht  gecreëed en een verkoopbevorderende presentatie gerealiseerd.

Presentatie, etaleren, visualmerchandising

Ik neem je interieurprobleem uit handen

Door mijn zelfstandig functioneren, gedrevenheid, creativiteit en inlevingsvermogen in de klant en draag ik zorg om veel zaken op een hoger niveau te brengen en neem ik je interieur “probleem” uit handen. Mijn passie is om alles aangenaam, aantrekkelijk, stijlvol, netjes en smaakvol te maken.

Waar sta ik voor open

Opdrachten waar ik mijn passies, interieurstyling, presentatie, visual merchandising kan inzetten. Geven van uitgebreid interieuradvies, flitsadvies of het laten uitvoeren van het styling plan behoren tot de mogelijkheden waarmee ik met een frisse blik graag aan de slag ga. Met mijn passie voor winkelpresentatie zet ik mij in om een inspirerende, eigentijdse presentatie te creëren met als doel de klant te stimuleren tot aankopen.

Pin It on Pinterest

Share This