Tips & Nieuws

Interieuradvies

Interieuradvies

De bewoners van een karakteristiek jaren 30 woning, wilden de woonkamer grondig aan pakken. In de woning zijn nog een paar originele kenmerken aanwezig zoals de glas in lood ramen en een erker welke karakteristiek zijn voor de jaren 30 stijl. Een lange woonkamer met openkeuken en openslaande deuren naar de tuin. Door het gaan samen wonen hadden beide partners hun eigen meubels en spulletjes meegenomen, hierdoor ontstond een inrichting met meubels en woonaccessoires die niet op elkaar waren afgestemd. Hier wilden de bewoners verandering in aan brengen. De wens; een gezellige woonkamer, geschikt voor een samengestled gezin en de lieve honden, een huis waarin iedereen zich fijn voelt. De meubels, vloer en woonaccessoires zijn aan vervanging toe, dus plannen maken. Tijd voor verandering!

Lees meer
Kerst vieren in de lockdown

Kerst vieren in de lockdown

Helaas kunnen we er ook dit jaar niet aan ontkomen, alles gaat weer op slot. Nederland in de lockdown tijdens de mooiste tijd van het jaar. De kerstperiode is voor velen een tijd van gezelligheid, lichtjes, kerstversieringen, lekker shoppen, heerlijk dineren en genieten met elkaar. Geen verplichtingen, doen wat je leuk en waar je zin in hebt. Sommige dingen lopen door de lockdown even anders maar we gaan er met z’n allen alles aan doen om ook deze kerst weer onvergetelijk te maken.

Lees meer
Kerst styling etalage & winkel

Kerst styling etalage & winkel

Ook dit jaar de etalage en winkel van Juwelier- Edelsmid Jet van der Hoeven voorzien van sfeervolle kerstdecoratie. Door een mooie styling van je winkel en etalage vergroot je de aantrekkingskracht. Een uitnodigende sfeer creeëren die indruk op ons maakt zodat we iets bijzonders ervaren en de verleiding niet kunnen weerstaan. Dit bereik je door een aantrekkelijk uitstraling van de winkel, etalages, een overzichtelijk fraaie winkelpresentatie, vriendelijk en vakkundige mensen die je met een glimlach van dienst willen zijn. Met mooie decoratie geef je de zaak die uitstraling die het verdient!

Lees meer
Geef kleur aan je interieur

Geef kleur aan je interieur

Je huis, je eigen plek waar je fijn wilt voelen. Kleur, interieur en woonaccessoires hebben hier invloed op en bepalen de sfeer waarbij jij je goed voelt. Het zegt iets over jezelf, je hebt je eigen stijl, smaak en wensen welke je graag terug wil zien in je interieur. Geef kleur aan je interieur. Kleur afstemmen op je interieur is niet voor iedereen vanzelfsprekend, wel belangrijk om een mooi geheel te creëren.

Lees meer
Kerst styling

Kerst styling

Kerst 2020…..een onvergetelijk jaar

De kans is groot dat we deze kerst thuis vieren in een bescheiden gezelschap van familie en/of vrienden. We kunnen er niet massaal op uit vanwege Corona. Reden te meer om je huis onder te dompelen in een gezellige, adembenemend en cosy kerstsfeer waar je niet meer weg wil en kan genieten van fijne relaxte feestdagen.

Lees meer
Kleurtrend 2020

Kleurtrend 2020

Kleur is persoonlijk, wat doet kleur met je en waar hou je van. Je wilt je op je gemak voelen in je huis. Kleur speelt daarbij een belangrijke rol. Creëer met de goede kleurbalans jouw ideale interieur. De trendkleur Aquamarine dream is een zachte linde groene rustgevende kleur die uitstekend combineert met

Lees meer
Vergroot uw kans om uw woning te verkopen

Vergroot uw kans om uw woning te verkopen

U wilt u woning verkopen, u heeft kijkers gehad en u hoort niets meer… Wat is er mis, u heeft er met veel plezier gewoond, waarom wordt onze woning niet verkocht? Allemaal vragen waar u graag antwoordt op wilt. Laat uw woning eens bekijken door ogen van een ander..wat vinden zij ervan of laat u adviseren door Eveline Quist Interieuradvies & Styling. Ik kijk met een frisse blik en samen pas ik uw bestaande inrichting aan, en U woning wordt uw visitekaartje! Ik ga uw huis aantrekkelijk presenteren voor een zo groot mogelijke groep potentiële kopers! Bij verkoop van uw woning wilt u een goede indruk maken op een potentiële koper; laat u adviseren over de mogelijkheden.

Lees meer

Pin It on Pinterest

Share This