Verkoopstyling tip

Ga lekker aan de slag met opruimen en ontspullen om je huis voor de verkoop aantrekkelijk te presenteren. Een opgeruimde, overzichtelijke woning geeft de potentiële koper een goed beeld of de woning zijn of haar droomwoning kan worden.  Hoe pak je dat aan? Door verkoopstyling maak je huis klaar voor de verkoop, je woning wordt tijdelijk een “showroom”.

Waar begin je mee? Zorg ervoor dat alle schoonmaakmiddelen, shampoo, tandpasta, losse rommeltjes etc. uit het zicht zijn, ruim deze op in kastjes. Kijk ook eens met een kritsch oog naar de planten….zijn deze nog mooi en stralend, staan ze mooi in de pot? zo niet doe ze weg of vervang deze voor vers nieuw groen in je interieur. Uit onderzoek blijkt dat planten verkoopbevorderend kunnen werken, uiteraard als deze er top uitzien.

Ruim verder lekker op, de tafeltjes en vensterbanken met allerlei prullaria, kijk wat rommelig staat en berg dit lekker op. Evenals open kasten ogen rommelig en maken je huis vol, de boeken in de in de boekenkast hoeven niet op kleur geselecteerd te worden maar zorg ervoor dat ze netjes geordent in de kast staan of  kunnen tijdelijk opgeborgen worden en plaats maken voor bijvoorbeeld voor of mooie woonaccessoires of decoratie. Op deze wijze heb je zelf je woning door middel van “verkoopstyling” klaar gemaakt voor de verkoop.

Kom je er zelf niet uit? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Pin It on Pinterest

Share This