Wooninspiratie Stoer industrieel interieur

Een industrieel interieur kenmerkt zich door een stoere uitstraling. De inspiratie bron voor deze woonstijl waren oude fabrieken en kantoren die hun functie in de loop der jaren hebben verloren. Een interieurstijl met een robuuste uitstraling, een interieur dat tegen een stootje kan. Ruwe materialen zoals hout, leer en metaal worden vaak gebruikt om een industriële look te creëren. Een eigentijdse inrichting waarin oud en nieuw gecombineerd worden.

Een trend die je veel ziet in restaurants, kantoren, winkels, showrooms en nu ook in woningen. In een industrieel interieur wordt er gebruik gemaakt van neutrale kleuren, zwart, grijs, bruin en wit gecombineerd met accent kleuren die warm of juist een felle kleur om een accent aan te brengen. De kleur laat je terug komen in de woonaccessoires zoals kussens, vazen, potten en decoratie.

Meubels zijn vaak van robuuste materialen, onbewerkt hout, zwart metaal en stoelen bekleed met ruige tweedstof of grof fluweel maken het plaatje compleet. Onbewerkte muren en vloeren, betonlook, klinkers of steenstrips geven een extra stoere uitstraling geschikt voor de wat ruimere woning. Creëer een eigentijdse inrichting waarin oud en nieuw perfect in balans zijn.

Pin It on Pinterest

Share This